mode

Detaljerna som avgör

Till våren och sommaren 2015 syns flera herraccessoarer i klassiska snitt och i exklusiva material.

Det brittiska varumärket Ally Capellino, kända för sina tidlösa väskor, visar en krämfärgad ryggsäck i vaxad canvas med läderdetaljer. Hos Ljung syns en stilren svart weekendbag och The Case Factory har fodral till smartphones och läsplattor i exklusivt skinn. Solglasögon är som vanligt en viktig accessoar till våren och sommaren och den tidlösa estetiken syns bland annat på ett par svarta bågar från MOSCOT Originals och ett par sköldpaddsmönstrade pilotglasögon från Leisure Society.

Flätat skinnarmband, Syster P Man, 499 sek. Weekendväska, Ljung, 3999 sek. Präglat mobilskal i skinn, The Case Factory, 795 sek. Sköldpaddsmönstrade solglasögon, Leisure Society, 4400 sek. Svarta solglasögon, MOSCOT, 2500 sek. Ryggsäck i vaxad canvas, Ally Capellino, 1949 sek.

MagnuWeb

Från sportchef till partner

Gustav Sälgström är advokat och partner på Magnusson, en byrå med stor internationell prägel.
– Jag känner varje dag när jag vaknar att det är kul att gå till jobbet. Jag tror inte alla känner så, men jag gör verkligen det, säger han.

Manfred Löfvenhaft

Testa anställningsintervju på talangdag

Hur klarar man sig igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå? På Gernandt & Danielssons Talangdag får studenterna möjlighet att testa allt från intervjusituationen till caseövningar – och får rak feedback från erfarna affärsjurister.

Glistedt

Han blev delägare redan som 30-åring

Erik Borgblad började sin jurist-karriär med uppsatspraktik hos advokatfirman Glimstedt. Idag, 10 år senare, är han delägare på en av Sveriges största advokatbyråer.
– Vi är bra på att släppa fram nya talanger och få våra medarbetare att växa med uppgiften. Som nyanställd hos oss får du tidigt ett stort ansvar, säger Erik Borgblad, advokat och delägare på Glimstedts Stockholmskontor.

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: