featurebunsel

Fashion week – Busnel AW15

Rektangulära former med accentuerade kraglinjer dominerade i Busnels höst och vinterkollektion 2015 när de tog plats bland modeeliten på Berns under Stockholm Fashion Week. Förutom de klassiska snitten fanns det även genomgående lekfulla element, så som former som är vikta runt höften, vilket skapar fickor och grafiska kanter. Hösten och vinterns färger är persika, grå ros, mahogny,rödbrun samt kalla disiga toner i gröngrått, vete och khaki mot svart. Kollektionen är gjord i fin ull, merinoull, kashmir och satängsilke.
Designer: Marina Kereklidou

IMG_9285 copy

busnel3

busnel2

 

busnel

MagnuWeb

Från sportchef till partner

Gustav Sälgström är advokat och partner på Magnusson, en byrå med stor internationell prägel.
– Jag känner varje dag när jag vaknar att det är kul att gå till jobbet. Jag tror inte alla känner så, men jag gör verkligen det, säger han.

Manfred Löfvenhaft

Testa anställningsintervju på talangdag

Hur klarar man sig igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå? På Gernandt & Danielssons Talangdag får studenterna möjlighet att testa allt från intervjusituationen till caseövningar – och får rak feedback från erfarna affärsjurister.

Glistedt

Han blev delägare redan som 30-åring

Erik Borgblad började sin jurist-karriär med uppsatspraktik hos advokatfirman Glimstedt. Idag, 10 år senare, är han delägare på en av Sveriges största advokatbyråer.
– Vi är bra på att släppa fram nya talanger och få våra medarbetare att växa med uppgiften. Som nyanställd hos oss får du tidigt ett stort ansvar, säger Erik Borgblad, advokat och delägare på Glimstedts Stockholmskontor.

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: