boomerang.feature

Mjukt och stilrent från Boomerang

Ett glittrande hav, solkysst hud och varma klippor – Det kanske inte känns så nu, men snart är sommaren här och vi kan klä oss i tunna och luftiga material igen. Vad passar väl bättre än att inspireras av Boomerangs vår-och sommarkollektion.
Av Victoria Thoors

Med ljusa toner och elegant enkelhet presenterar Boomerang sin vår-och sommarkollektion 2015. Silhuetten är avskalad med naturnära färger som för tankarna till klippor, sand, rosmarin och eukalyptus. De himmelsblå och blekrosa tonerna adderar en känsla av vår och ljus. Det naturnära förstärks med material i linne, mjuk bomull och böljande lyocell. Nyckelplagg är den kabelstickade tröjan i linnegarn, feminina blusar samt bikerjackan och byxorna i mocka.
boomerang
Funktionsdugligheten har också fått ta plats i kollektionen, detta syns bland annat i den klassiska parkan som tål både regn och vind. Trenchcoaten i lättviktsmaterial matchas perfekt med ett par slitna jeans, rutig skjorta och en stickad tröja.
boomerang.2
boomerang4
Inspiration från havet
Många av plaggen är inspirerade av sjölivet, så som skepparjackan, t-shirten med seglarranden, stickade tröjan med klassiskt fiskarmönster och inte minst hängselbyxorna. Stilen är välklädd men med den tidlösa och genuina karaktären bevarad. De blå tonerna är signifikativa och återkommande för just Boomerang. Årets kollektion är uppdaterad i exempelvis den klassiska pikén och även sweatshirts i solblekta färger och den kabelstickade tröjan i indigo.
hängselbyxa
boomerang5boomerang7
För de lediga dagarna
Förutom det dressade finns även en avslappnad del som passar under lata lediga sommardagar. De svala linneskjortorna, pikétröjorna och shortsen i blåa och bleka pastelltoner kan bäras ledigt och naturligt ostruket hela sommaren. Även strandkollektionen är enkel och ledig, men välsittande och med sommarglada mönster och mjuka tunna material.
boomplock

MagnuWeb

Från sportchef till partner

Gustav Sälgström är advokat och partner på Magnusson, en byrå med stor internationell prägel.
– Jag känner varje dag när jag vaknar att det är kul att gå till jobbet. Jag tror inte alla känner så, men jag gör verkligen det, säger han.

Manfred Löfvenhaft

Testa anställningsintervju på talangdag

Hur klarar man sig igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå? På Gernandt & Danielssons Talangdag får studenterna möjlighet att testa allt från intervjusituationen till caseövningar – och får rak feedback från erfarna affärsjurister.

Glistedt

Han blev delägare redan som 30-åring

Erik Borgblad började sin jurist-karriär med uppsatspraktik hos advokatfirman Glimstedt. Idag, 10 år senare, är han delägare på en av Sveriges största advokatbyråer.
– Vi är bra på att släppa fram nya talanger och få våra medarbetare att växa med uppgiften. Som nyanställd hos oss får du tidigt ett stort ansvar, säger Erik Borgblad, advokat och delägare på Glimstedts Stockholmskontor.

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: