sebago

Senaste från Sebago

Ljusare kvällar och en värmande sol. Vårkänslorna börjar komma och vi är redo. Är du? Spana in Sebagos härliga herrkollektion för vår/sommar 2015.

sebagoplock

Shortsen i urtvättad och kammad bomullstvill heter Outwashed Belt Shorts. De har öppna frontfickor, stora cargofickor i sida, bakfickor och matchande bälte. Finns i färgerna Beige, Navy och Red.

Exklusiva Leather Duffle Bag i finaste läder har stort huvudfack med hel dragkedja, mobilficka, vadderad laptopficka och utvändiga sidofickor med dragkedja. Axelremmen i läder och kanvas är avtagbar. 60 x 30 x 22 cm.

MagnuWeb

Från sportchef till partner

Gustav Sälgström är advokat och partner på Magnusson, en byrå med stor internationell prägel.
– Jag känner varje dag när jag vaknar att det är kul att gå till jobbet. Jag tror inte alla känner så, men jag gör verkligen det, säger han.

Manfred Löfvenhaft

Testa anställningsintervju på talangdag

Hur klarar man sig igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå? På Gernandt & Danielssons Talangdag får studenterna möjlighet att testa allt från intervjusituationen till caseövningar – och får rak feedback från erfarna affärsjurister.

Glistedt

Han blev delägare redan som 30-åring

Erik Borgblad började sin jurist-karriär med uppsatspraktik hos advokatfirman Glimstedt. Idag, 10 år senare, är han delägare på en av Sveriges största advokatbyråer.
– Vi är bra på att släppa fram nya talanger och få våra medarbetare att växa med uppgiften. Som nyanställd hos oss får du tidigt ett stort ansvar, säger Erik Borgblad, advokat och delägare på Glimstedts Stockholmskontor.

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: