LL_ss15_small_B1A4700

Se säsongens favoritplagg

Olika tillfällen ställer olika krav på hur vi klär oss. Att hitta en klädsel som passar både dig och tillfället är inte alltid lätt. Under åren har Lund & Lund hjälpt kunder med att sätta en personlig prägel på sin vardags- och festklädsel. Foto RUF Creatives

LL_ss15_small_B1A4896

LL_ss15_small_B1A4765_ 2

LL_ss15_small_B1A5015_2

Shoppingsugen? Kika in på www.lundochlund.se eller följ dem på @lundochlund på Instagram

MagnuWeb

Från sportchef till partner

Gustav Sälgström är advokat och partner på Magnusson, en byrå med stor internationell prägel.
– Jag känner varje dag när jag vaknar att det är kul att gå till jobbet. Jag tror inte alla känner så, men jag gör verkligen det, säger han.

Manfred Löfvenhaft

Testa anställningsintervju på talangdag

Hur klarar man sig igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå? På Gernandt & Danielssons Talangdag får studenterna möjlighet att testa allt från intervjusituationen till caseövningar – och får rak feedback från erfarna affärsjurister.

Glistedt

Han blev delägare redan som 30-åring

Erik Borgblad började sin jurist-karriär med uppsatspraktik hos advokatfirman Glimstedt. Idag, 10 år senare, är han delägare på en av Sveriges största advokatbyråer.
– Vi är bra på att släppa fram nya talanger och få våra medarbetare att växa med uppgiften. Som nyanställd hos oss får du tidigt ett stort ansvar, säger Erik Borgblad, advokat och delägare på Glimstedts Stockholmskontor.

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: