unnamed

Mingel för jurister och ekonomer 17/9

The Scholar, Jusek & Women’s Career Network bjuder in jurister & ekonomer på en exklusiv mingelkväll.

Träffa framtida vänner och kollegor och ta del av flertal överraskningar & godbitar från våra samarbetspartners.

Kvällen avslutas med en kort föreläsning från experterna på Jusek som besvarar frågor inför arbetslivet.

Det bjuds på mat & dryck och premiären för nya numret av The Scholar Magazine. Kom och plocka ditt exemplar först av alla! Varmt välkomna till Juseks kontor på Nybrogatan 30.

Begränsade platser! Först till kvarn! OSA nedan för att säkra din plats. Din plats kommer bli bekräftad via mail strax efter. Anmäl dig här

MagnuWeb

Från sportchef till partner

Gustav Sälgström är advokat och partner på Magnusson, en byrå med stor internationell prägel.
– Jag känner varje dag när jag vaknar att det är kul att gå till jobbet. Jag tror inte alla känner så, men jag gör verkligen det, säger han.

Manfred Löfvenhaft

Testa anställningsintervju på talangdag

Hur klarar man sig igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå? På Gernandt & Danielssons Talangdag får studenterna möjlighet att testa allt från intervjusituationen till caseövningar – och får rak feedback från erfarna affärsjurister.

Glistedt

Han blev delägare redan som 30-åring

Erik Borgblad började sin jurist-karriär med uppsatspraktik hos advokatfirman Glimstedt. Idag, 10 år senare, är han delägare på en av Sveriges största advokatbyråer.
– Vi är bra på att släppa fram nya talanger och få våra medarbetare att växa med uppgiften. Som nyanställd hos oss får du tidigt ett stort ansvar, säger Erik Borgblad, advokat och delägare på Glimstedts Stockholmskontor.

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: