feaweb

Matnyttigt mingel hos Jusek

Den 17 September bjöd vi på The Scholar, Jusek och Women’s Career Nerwork in till en exklusiv mingelkväll för jurister och ekonomer. Eventet hölls hemma hos Jusek på Nybrogatan i Stockholm.

Med överraskningar, information, och godbitar var syftet att vägleda och upplysa i alla de olika karriärvägar som finns att välja på, ge praktiska tips om hur du man tar sig dit – och vad man ska tänka på när man väl är där.

web1 web2 web3 web4 web5 web6 web7 web8 web9 web10

Läs mer om Jusek här!

Läs mer om Women’s Career Network och hur du gör för att bli medlem här!

MagnuWeb

Från sportchef till partner

Gustav Sälgström är advokat och partner på Magnusson, en byrå med stor internationell prägel.
– Jag känner varje dag när jag vaknar att det är kul att gå till jobbet. Jag tror inte alla känner så, men jag gör verkligen det, säger han.

Manfred Löfvenhaft

Testa anställningsintervju på talangdag

Hur klarar man sig igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå? På Gernandt & Danielssons Talangdag får studenterna möjlighet att testa allt från intervjusituationen till caseövningar – och får rak feedback från erfarna affärsjurister.

Glistedt

Han blev delägare redan som 30-åring

Erik Borgblad började sin jurist-karriär med uppsatspraktik hos advokatfirman Glimstedt. Idag, 10 år senare, är han delägare på en av Sveriges största advokatbyråer.
– Vi är bra på att släppa fram nya talanger och få våra medarbetare att växa med uppgiften. Som nyanställd hos oss får du tidigt ett stort ansvar, säger Erik Borgblad, advokat och delägare på Glimstedts Stockholmskontor.

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: